• Release – e-mail binnen dossier

Na 3 maanden wennen aan het nieuwe design van de e-mail module is nu de e-mail module in het dossier aan de beurt!? Dezelfde stijl en vormgeving van de reguliere e-mail module worden nu ook toegepast in het dossier. Bekijk in de releasenotes de wijzigingen!

• Optimalisatie release 18 mei

Op 18 mei 2016 heeft een optimalisatie release plaatsgevonden. We hebben uw Faster Forward Elements-omgeving een update gegeven. Wat er nieuw is? Het overzicht van NHB signalen is uitgebreid én u kunt nu de mijnDigimap van uw klant bekijken! Meer weten? Klik hier om de releasenotes te lezen.

• Optimalisatie release 3 mei

Op 3 mei 2016 heeft een optimalisatie release plaatsgevonden. Het inlogscherm is aangepast. Het is vanaf nu mogelijk om een RSIN en handelsregister vestigingsnummer onder een organisatie vast te leggen in Faster Forward Elements. Daarnaast zijn er voornamelijk optimalisaties uitgevoerd. Klik hier Releasenotes 3 mei om de releasenotes te openen.