• Release HDN update en meer…

Vanmorgen hebben wij Faster Forward Elements voor u geüpdatet. De software voldoet voor onderstaande berichtsoorten alvast aan de HDN standaard versie 16. Die wordt vanaf zaterdag 15 oktober gehanteerd. OX DA SX DX AX LX KX Naast deze HDN standaard updates zijn er ook andere wijzigingen doorgevoerd. Waaronder een belangrijke aanpassing door het MCD. Deze vindt u in de releasenotes.

• De software mag geen tussenpersoongegevens aanpassen

Vanwege de Mortgage Credit Directive (MCD) mag de software (Faster Forward Elements) per 15 oktober de gegevens van de partij die contact heeft met de eindconsument niet meer aanpassen. De tussenpersoongegevens van het kantoor waar de eindconsument contact mee heeft gehad moet altijd terug te vinden zijn in het HDN AX…