• Release nieuwe look takenscherm en stukkenlijst

Vanmorgen is uw Faster Forward Elements omgeving geüpdatet.  In deze release zijn een tweetal schermen voorzien van de nieuwe look een feel van Faster Forward Elements. Dit is de stukkenlijst in een dossier en het takenoverzicht binnen en buiten het dossier. Lees in de Releasenotes meer over deze wijzigingen.

• Een product financieel inrichten?

Vraagt u zich wel eens af hoe u een product kunt inrichten voor de facturatie? Om een product op een factuur te laten plaatsen dient deze ingesteld te zijn voor facturatie. Dit betekent dat een aantal standaard gegevens (zoals de grootboekrekeningen voor kosten, omzet en voorraad) moeten worden ingesteld. Meer informatie…

• Voorjaars Release

Vanmorgen is uw Faster Forward Elements omgeving geüpdatet. In deze release zijn een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd. Bij het veld objecten in schadeverzekeringen is de optie “onbekend” toegevoegd. Productgroep in het linkerdeel van de offerte is een optioneel veld geworden, deze fungeert nu als filter indien hij geselecteerd wordt in plaats dat…