• Release Grafische update

Vanmorgen is uw Faster Forward Elements omgeving geüpdatet. Deze update staat volledig in het teken van grafische aanpassingen. In totaal zijn er 7 pagina’s aangepast: Dossier Startpagina Startpagina – CRM Startpagina – Financiële situatie Partijen en Objecten Registratie Overzichtstabel Documenten Overzichtstabel Schademelding Overzichtstabel Lees in de Releasenotes meer over deze wijzigingen.