• Wat te doen als je een foutmelding in jouw adviespakket krijgt?

Krijg je een foutmelding tijdens het exporteren van een advies vanuit jouw adviespakket naar Elements? Indien de melding aangeeft dat de SSO code ontbreekt of foutief is, kan je de volgende stappen ondernemen: Ga in jouw adviespakket naar de instellingen van de koppeling met Elements. Hier zie je de volgende…

• Release PDF samenvoegen en splitsen

Uw Faster Forward Elements omgeving is 16 november geüpdatet. Vanaf nu is het mogelijk om direct in Faster Forward Elements pdf-bestanden samen te voegen of te splitsen. Deze samengevoegde of gesplitste PDF bestanden koppelt u daarna eenvoudig aan een stuk. Hier de uitgebreide beschrijving. Lees meer over de wijzigingen in de…

• Release AFD optimalisatie

Uw Faster Forward Elements omgeving is vanmorgen geüpdatet. Het gaat vooral om optimalisaties, die op de achtergrond voor u werken. Lees meer over de wijzigingen in de releasenotes.