• Update over storingen in Elements

Zoals u weet zijn er de afgelopen periode meerdere storingen geweest in Elements. Wij zijn ons ervan bewust dat dit heel vervelend is voor u als gebruiker en ervaren dat zelf ook zo. Helaas hebben we op dit moment zelf geen invloed op de storingen, maar hebben ze betrekking op…

• Ververs uw pagina na de release

Na de release van vanochtend is het nodig om uw pagina geheel te verversen voor een goede functionaliteit. De meeste gebruikers (met windows) kunnen CTRL + F5 gebruiken indien u een Mac/Apple gebruikt is dit voor Safari ‘Apple + R of command + R’ en voor Chrome ‘cmd shift backspace’….

• “Zoek in het menu”-functie uitgebreid

Met de “Zoek in het menu”-functie zoekt u snel en doeltreffend naar uw gewenste module. Op veler verzoek is deze functie uitgebreid met het zoeken op dossier. De 6 belangrijkste zoekcriteria zijn aan de zoekbalk toegevoegd: Achternaam Organisatie Dossiernummer Contractnummer Postcode Telefoonnummer   Hoe werkt het? Klik met uw muis…