Klantportaal voor bedrijven, On Route uitgebreid en meer

Op dinsdag 8 augustus wordt Elements weer uitgebreid met nieuwe features voor financieel adviseurs, serviceproviders en adviesketens.

Uwkluis voor bedrijven

Je klanten met een eigen onderneming kunnen nu ook Uwkluis gebruiken voor hun bedrijf. Hier kunnen ze documenten uploaden en hun zakelijke leningen en verzekeringen bekijken.

Wil je Uwkluis aanbieden aan je zakelijke klanten? Stuur dan een e-mail naar support@fasterforward.nl. Wij nemen dan contact met je op om dit in te richten.

Lees hier hoe het werkt.

Snel e-mails verwijderen en op ongelezen zetten in de On Route app

De Elements-app voor adviseurs (Faster Forward On Route) is uitgebreid. Het is nu op Android mogelijk om e-mails eenvoudig te verwijderen of op ongelezen te zetten. Voor iOS volgen deze verbeteringen op korte termijn.

Meer over On Route Android.

Meer over On Route iOS.

Dekkingen up-to-date volgens SIVI

Als via ADN en Aplaza berichten binnenkomen, worden de nieuwste, bijbehorende dekkingen en/of soorten documenten aangemaakt. Deze zijn namelijk uitgebreid volgens de SIVI richtlijnen van juli. Hiermee zijn alle te selecteren verzekeringen up-to-date om correct te verwerken in een klantdossier.

Landbouw/werktuigKipper/Kipwagen, Cultivator, Kilverbak/egalisatiebord, Hallenvuller/scheepslader, Inschuur en opslagapparatuur, Mestcontainer, Paardenrijtuig, Platte (boeren)wagen, Rotorkopeg, Sjees, Voerdoseerwagen, Zaaibedcombinatie, Diepwoeler, Paardentrailer, Mengmestverspreider, Hark.
DekkingOngevallen vrijwilligers, Ongevallen (bestuurs-)leden, Ongevallen kinderdagverblijf, Ongevallen sportvereniging, Aanvulling WW en WGA, AVB kantoorrisico.

Moderne Excel-bestanden bij export

Op de plaatsen waar een .xls werd gegenereerd, wordt nu een .xlsx gegenereerd. Hierdoor download je Excel-bestanden van een kleiner formaat en met meer mogelijkheden. .xlsx bestanden kunnen bijvoorbeeld 1.048.576 rijen per blad opslaan. Dat is 16 keer meer dan .xls bestanden.

Geen automatische goedkeuring bij TP incasso posten

Als bij een prolongatie de provisie en premie gelijk is aan vorige prolongatie, werd de post automatisch goedgekeurd. Hierdoor kon het gebeuren dat er bij deze posten al TP incasso boekingen werden aangemaakt. Omdat dit niet gewenst is, worden deze posten nu niet meer automatisch goedgekeurd.

Alleen bij ADN 3.0 worden de posten niet meer automatisch goedgekeurd. Bij ADN 2.0 blijft het als vanouds werken.

Verbeterde export PEP- en sanctiecheck

Uitgebreide gegevens export bij de PEP- en sanctiecheck. Als in een klantdossier geen voornaam is ingevuld, worden namelijk nu de voorletters naar de software van zkr. gestuurd.

Lees hier meer over het controleren van klantgegevens via zkr.

Geplaatst op 1 augustus 2023 (Laatste update: 19 september 2023)