Gebruikers

• Gebruiker opzeggen

Vind hier het formulier om een gebruik op te zeggen, meer informatie over de opzegtermijn en welke acties je nog kunt verrichten nadat de gebruiker is beëindigd.
  • Rechten aan laten passen

Lees hier hoe je gebruik van rechten in kunt zetten om bijvoorbeeld dossiers af te schermen en te verwijderen, workflows toevoegen en verwijderen onder een dossier en het beheren van e-mailadressen.
  • Beheerder meldingen

Hier lees je waar je als beheerder meldingen over processen en instellingen kunt vinden.