Nieuwe features voor hypotheken, documenten en HDN berichten

Op 20 december wordt Elements weer uitgebreid en up-to-date gebracht met nieuwe features voor het aanvragen van hypotheken en verwerken van documenten.

Jouw Elements omgeving is die ochtend van 06:00 tot 08:00 niet bereikbaar.

Up-to-date voor HDN 22.1

Elements is bijgewerkt volgens de actuele standaarden van HDN. Elements is hiermee weer up-to-date voor de nieuwste versie: HDN 22.1. Hiermee is Elements bijgewerkt voor de eisen die vanaf 22 december ingaan bij HDN.

HDN berichten automatisch opnieuw verstuurd bij mislukt

Je krijgt nu minder berichten in de ‘Uitgaand mislukt’ berichtenbox, doordat Elements nu 5 keer opnieuw probeert om HDN berichten alsnog te verzenden. Dit is handig wanneer er een tijdelijke storing is bij HDN, waardoor de berichten in eerste instantie niet konden worden verstuurd.

Meerdere HDN berichten in één keer te versturen

Uitgaande HDN berichten die niet zijn verstuurd, kun je nu in één keer opnieuw versturen. Dit is handig wanneer HDN bijvoorbeeld een storing heeft gehad, waardoor grote hoeveelheden berichten niet zijn verzonden.

Ga hiervoor naar het tabblad ‘Uitgaand mislukt’, selecteer alle berichten en klik op de knop ‘Geselecteerde HDN-berichten opnieuw versturen en afvinken’.

Eén taak bij ontvangst meerdere documenten

Er wordt nu maar één taak aangemaakt wanneer je de offerte van een zakelijke aanvraag of aanvraag bankgarantie van de maatschappij ontvangt (OX bericht). In dit OX bericht kunnen documenten worden meegezonden. Zodra je bijvoorbeeld 3 documenten ontvangt van Nationale Waarborg, wordt deze informatie verzameld in één taak, in plaats van 3.

Geplaatst op 16 december 2022 (Laatste update: 19 december 2022)