1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Prolongeren
  4. ADN berichten ontvangen in Elements

ADN berichten ontvangen in Elements

Om ADN berichten te kunnen ontvangen in Elements dient u een aantal zaken aan te vragen. Om vervolgens uw ADN koppeling in te richten hebben wij een aantal gegevens nodig.

Inrichten ADN koppeling

De ADN koppeling zorgt ervoor dat prolongatie en mutatie berichten van de maatschappij in Elements worden verwerkt. Het verwerken van die berichten gaat via een I09 postbus (ADN) of EMS-postbus (Aplaza). Omdat Solera deze postbussen beheert, dient u bij Solera uw bedrijfscerticaat en postbus aan te vragen.

Gegevens aanvragen bij Solera

Uw situatie bestaat uit één van de volgende drie scenario’s. Klik op de situatie die op u betrekking heeft voor meer uitleg.

1. We hebben geen postbus en geen bedrijfscertificaat:

Klik hier

2. We hebben wel een postbus maar geen bedrijfscertificaat:

Klik hier

3. We hebben geen postbus maar wel een bedrijfscertificaat:
U heeft een “generiek” bedrijfscertificaat. Hieraan kan geen postbus gekoppeld worden. Doorloop de aanvraag van punt 1.

4. We hebben wel een postbus en wel een bedrijfscertificaat:
Op het moment dat u al een I09 Postbus en bedrijfscertificaat hebt bij Solera dienen deze doorgestuurd te worden naar ons.

Klik hier

Gegevens aanleveren aan Faster Forward

Stuur uw aangevraagde gegevens naar opdrachten@fasterforward.nl. Zodra uw werkzaamheden zijn ingepland, ontvangt u van ons een e-mail met meer informatie.

Heeft u inhoudelijke vragen over de aanvraag procedure? Dan kunt u contact opnemen met Solera. Heeft u algemene vragen over deze handleiding, neemt u dan contact op met de Support afdeling van Faster Forward.

Laatste update: 11 januari 2019