1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Prolongeren
  4. ADN inrichten: Al een postbus maar nog geen bedrijfscertificaat

ADN inrichten: Al een postbus maar nog geen bedrijfscertificaat

Wanneer je al een postbus hebt maar geen bedrijfscertificaat vraag je bij Solera een bedrijfscertificaat aan. Deze dient dan gekoppeld te worden aan de (I09) postbus die bij jou bekend is.

1. Vraag een bedrijfscertificaat aan

Vraag via onderstaand formulier een bedrijfscertificaat aan.

Vraag een bedrijfscertificaat aan

2. Stuur de gegevens door naar Faster Forward

Wanneer dit bedrijfscertificaat aangevraagd wordt, krijg je een aantal gegevens doorgestuurd van Solera. De volgende gegevens hebben wij nodig:

• Het I09 Postbusnummer.
  • Het gekoppelde e-mailadres. Dit zijn meestal de laatste zes cijfers van de postbus met @inca.aims.abz.nl er achter.
  • Een BCC code. Deze bestaat uit een combinatie van 6 cijfers. Het eerste deel wordt via e-mail verstuurd. Het tweede deel via SMS. (Mits er een telefoonnummer bekend is bij Solera)
  • Het wachtwoord wat correspondeert met het bedrijfscertificaat. Ook voor deze geldt dat deze in twee delen wordt verstuurd per e-mail en SMS. Dit wachtwoord bestaat uit 8 tekens en kan cijfers en letters bevatten.

Wanneer je bovenstaande gegevens doorstuurt naar opdrachten@fasterforward.nl kunnen wij het bedrijfscertificaat ophalen en implementeren in de Elements omgeving.

Laatste update: 25 maart 2024