AFM vergunningen beheren

Beschikbaar in: eBlinqx Compleet, Verzekering Provinciaal

In de module Gewijzigde AFM vergunningen kan je in één oogopslag zien welke vergunningen gewijzigd zijn. Op deze manier kan je gemakkelijk zien of er vergunningen gewijzigd of vervallen zijn. De betreffende intermediairs/deelnemers kan je dan benaderen om dit te controleren.

Module inrichten

Je dient de juiste rechten te hebben voor gebruik van deze module. Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een e-mail naar support@fasterforward.nl.

AFM gewijzigde vergunningen controleren

Module openen

Er zijn verschillende manieren om de module te openen. Je kunt deze openen via Beheer – AFM gewijzigde vergunningen. Daarnaast kan je via de snelkoppeling direct naar de module gaan.

Wanneer er nieuwe gewijzigde vergunningen in de module staan dan verschijnt hiervan een melding onder de tegel Binnengekomen berichten. Door op hierop te klikken, kom je ook in de module uit. Als er geen berichten zijn staat er ‘Alle AFM wijzigingen zijn verwerkt’. Ook dan kan je door hier op te klikken naar de module gaan.

Filteren

In de module staan diverse filters. Zo kan je zoeken op organisatie, start-/einddatum en vergunningstype.

Wanneer je in de module komt, staat de start- en einddatum op vandaag. Het kan zijn dat niet alle resultaten dan getoond worden. Door het filter ruim in te stellen, krijg je meer resultaten naar voren.

Gewijzigde vergunningen afvinken

Wanneer je de gewijzigde vergunning hebt gecontroleerd dan kan je deze afvinken, zodat deze uit het overzicht verdwijnt. Het afvinken doe je door middel van het vinkje voor de vergunning. Als je meerdere vergunningen tegelijk wilt afvinken dan selecteer je de checkbox voor de vergunningen en klik je op ‘Vergunningswijzigingen afvinken’.

Vergunningsnummer zichtbaar

De vergunningsnummers zijn binnen eBlinqx op twee andere plekken zichtbaar. Dit in Beheer – Organisaties & Personen – betreffende deelnemer – tabblad Vergunningen.

Daarnaast is deze zichtbaar in de productkaart van een hypotheek, levensverzekering en consumptief krediet.

Laatste update: 24 april 2024