Afwijkende RC Maatschappij instellen

Gezien het soms voorkomt dat de maatschappij van de polis niet de rekening courant maatschappij is is het belangrijk dit goed in te stellen in Elements voor de financiële verwerking van de rekening courant. Dit geldt voor handmatige boekingen en TP incasso boekingen.

Instellen

Ga hiervoor naar Beheer – Organisatie en personen – zoek de organisatie waarbij je de afwijkende rc maatschappij wilt instellen en klik op de naam om deze te openen. Ga vervolgens naar het tabblad Financieel en selecteer hier de gewenste afwijkende rc maatschappij en klik op opslaan.

Voor het instellen van de maatschappij die via ADN prolongeert lees je hier de instellingen.

Laatste update: 7 december 2022