API koppeling

De API koppeling van Faster Forward Elements maakt het voor derde partijen mogelijk data naar Elements te sturen en uit Elements op te vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een telefoniekoppeling of de leadinbox.

Gedetailleerde technische informatie over de API koppeling vindt u op api.fasterforward.nl

Wilt u gebruik maken van onze API? Maak dit dan bekend via een e-mail naar support@fasterforward.nl.

Laatste update: 12 december 2017