1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Aplaza
  4. Aplaza koppeling aanvragen: Aplaza al in gebruik

Aplaza koppeling aanvragen: Aplaza al in gebruik

Heb je al een koppeling met Aplaza? Stuur dan de benodigde gegevens via een antwoord op jouw e-mail van de consultant of opdrachten@fasterforward.nl.

Dit moet je naar ons opsturen:

• EMS Postbusnummer
  • Wachtwoord voor de EMS Postbus
  • Het bedrijfscertificaat (in .abc formaat)
  • Het wachtwoord wat correspondeert met het bedrijfscertificaat. Deze heb je gebruikt om het bedrijfscertificaat op te halen via de ABC Tool van Solera

Mocht je een van de bovenstaande gegevens niet tot jouw beschikking hebben dan kan je deze altijd opvragen via Solera.

Laatste update: 16 november 2022