Aplaza

Met de Aplaza – Elements koppeling kunt u verzekeringsaanvragen en mutaties vanaf het extranet van de verzekeraar of vergelijkingswebsite Meetingpoint (mp4all) doorsturen naar Elements. Op deze manier kunt u verschillende soorten berichten ontvangen in Elements:

Aplaza in Elements

Er zijn 4 soorten producten welke verwerkt worden via Aplaza:

• Schade
  • Inkomen
  • Leven
  • Uitvaart

Daarnaast zijn er 4 soorten berichten welke ontvangen worden via Aplaza:

Alle berichten vindt u op het dashboard bij ‘Binnengekomen berichten’.

Prolongatie- en mutatie berichten vindt u in de ADN inbox. Deze kunt u verwerken zoals hier beschreven.

Alle document- en offerte berichten vindt u in de Aplaza inbox.

Door op het desbetreffende logo of op ‘… berichten vereisen actie’ te klikken opent u de gewenste inbox.

Gebruik maken van de Aplaza – Elements koppeling?

Inrichting per medewerker of kantoor

In Elements kan de koppeling ingericht worden per medewerker of per kantoor. Indien u onderscheid wilt maken in welke berichten bepaalde gebruikers kunnen  zien dan dient de koppeling per gebruiker ingericht te worden.
Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 19 juni 2019