Aplaza koppeling

Met de Aplaza – Elements koppeling kan je verzekeringsaanvragen en mutaties vanaf het extranet van de verzekeraar of vergelijkingswebsite Meetingpoint (mp4all) doorsturen naar Elements. Op deze manier kan je verschillende soorten berichten ontvangen in Elements.

Soorten producten

Er zijn 5 soorten producten die worden ontvangen via Aplaza:

• Schade
  • Inkomen
  • Leven
  • Uitvaart
  • Vermogen en bancair

Soorten berichten

Er zijn 4 soorten berichten die worden ontvangen via Aplaza:

Ontvangen berichten bekijken

Alle berichten vind je op je dashboard bij ‘Binnengekomen berichten’ in de Aplaza en/of ADN inbox.

Prolongaties en mutaties verwerken via ADN

Prolongatie- en mutatie berichten vind je in de ADN inbox. Open de inbox en verwerk de berichten.

Prolongaties en mutaties verwerken

Documenten en offertes verwerken via Aplaza

Alle document- en offerte berichten vind je in de Aplaza inbox. Open de inbox en verwerk de berichten.

Document berichten verwerken

Offerte berichten verwerken

Aplaza met Elements koppeling gebruiken?

Inrichting per medewerker of kantoor

In Elements kan de koppeling ingericht worden per medewerker of per kantoor. Indien je onderscheid wilt maken in welke berichten bepaalde gebruikers kunnen zien, dan moet de koppeling per gebruiker ingericht worden. Hiervoor stuur je een e-mail naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 28 september 2022