Aplaza

Met de Aplaza – Elements koppeling kan je verzekeringsaanvragen en mutaties vanaf het extranet van de verzekeraar of vergelijkingswebsite Meetingpoint (mp4all) doorsturen naar Elements. Op deze manier kan je verschillende soorten berichten ontvangen in Elements:

Aplaza in Elements

Er zijn 4 soorten producten welke verwerkt worden via Aplaza:

• Schade
  • Inkomen
  • Leven
  • Uitvaart

Daarnaast zijn er 4 soorten berichten welke ontvangen worden via Aplaza:

Alle berichten vind je op het dashboard bij ‘Binnengekomen berichten’.

Prolongatie- en mutatie berichten vind je in de ADN inbox. Deze kan je verwerken zoals hier beschreven.

Alle document- en offerte berichten vind je in de Aplaza inbox.

Door op het desbetreffende logo of op ‘… berichten vereisen actie’ te klikken opent u de gewenste inbox.

Gebruik maken van de Aplaza – Elements koppeling?

Inrichting per medewerker of kantoor

In Elements kan de koppeling ingericht worden per medewerker of per kantoor. Indien je onderscheid wilt maken in welke berichten bepaalde gebruikers kunnen zien dan dient de koppeling per gebruiker ingericht te worden.
Hiervoor kan je een e-mail sturen naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 8 juni 2020