AWI

Elements heeft een koppeling met AWI. Klantgegevens worden namelijk automatisch ingevuld in AWI. Daarnaast is de software te gebruiken vanuit Elements, waardoor je maar één keer moet inloggen en geen extra scherm hoeft te openen.

Let op: de AWI integratie werkt alleen voor particuliere dossiers. Daarnaast dien je ook AWI Connect af te nemen bij AWI om de integratie te gebruiken.

Wanneer je Elements en AWI gebruikt, kunnen wij het tabblad ‘AWI’ instellen in je Elements omgeving. Dit tabblad is dan zichtbaar in ieder klantdossier.

Vergelijken en aanvragen
Vanuit dit tabblad kun je verzekeringen vergelijken en verzekeringen aanvragen. De offerte of afgesloten polis komt uiteindelijk weer terug in de Aplaza-inbox in Elements.

Wil je de AWI integratie gebruiken? Je dient dan eerst een contract af te sluiten met AWI. Stuur vervolgens een e-mail naar support@fasterforward.nl.

Laatste update: 16 juni 2021