1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Prolongeren
  4. Bedrijfscertificaat in Elements vervangen

Bedrijfscertificaat in Elements vervangen

Voor het ontvangen van berichten in Elements via ADN en Aplaza is een certificaat nodig. Dit certificaat ontvang je van Solera – Time en is een jaar geldig. Na dat jaar ontvang je van Solera bericht om het certificaat te verlengen. Belangrijk om te  weten is dat dit verlengde certificaat ook in Elements verwerkt moet worden. Het oude certificaat moet vervangen worden voor het verlengde certificaat.

Gegevens opsturen

Zowel voor Aplaza als ADN hebben we het het nieuwe verlengde certificaat nodig in .abc bestand met bijbehorend wachtwoord. Voor verlengen en downloaden raadpleeg de website van Solera.

Het certificaat mag je sturen per e-mail naar support@fasterforward.nl. Het bijbehorend wachtwoord mag je versturen per sms naar het nummer 0614698266.

Laatste update: 27 juni 2023