Starten met Elements

Welkom!

Welkom op de supportpagina van Faster Forward Elements. Om je goed voor te bereiden adviseren wij je om deze pagina volledig door te lopen, zodat je een goed beeld krijgt van wat er van je verwacht wordt en wat je van Elements mag verwachten.

Elements is een webgebaseerde applicatie, oftewel een website. Dit houdt in dat Faster Forward op afstand jouw Elements omgeving aanmaakt en klaar maakt voor het eerste gebruik (dit heet implementeren). Na ontvangst van jouw inloggegevens voor Faster Forward Elements en de URL waarop je inlogt, ben je klaar voor het eerste gebruik!

Wat heb je nodig om aan de slag te gaan?

Computer / laptop / smartphone

Algemeen

Je dient te beschikken over een goede en stabiele internetverbinding en een computer beeldscherm met een resolutie van ten minste 1280 * 800 (LET OP: Op sommige schermen is een minimale breedte vereist van 1440 pixels!).

Het beeldscherm is in of uit te zoomen door bijvoorbeeld de ctrl ingedrukt te houden en gelijktijdig te scrollen met de muis. Of via de instellingen van jouw browser.

Browser

Elements wordt altijd ondersteund op de laatste twee versies van onderstaande browsers. Wij raden echter aan om Google Chrome te gebruiken, Elements presteert op het gebied van snelheid het beste op deze browser:

Google Chrome (geadviseerd)

Microsoft Edge

Mozilla Firefox

Apple Safari

Zorg er voor dat je tenminste één van deze browsers gebruikt. Problemen die optreden in andere browsers, worden niet ondersteund.

PDF viewer

Standaard worden alle pc’s meegeleverd met een programma om PDF bestanden te openen en bekijken. Indien je geen software hebt die dit type bestanden aan kan, dan kan je deze hier downloaden.

Gereed!

Dat is alles wat gereed moet zijn om met Elements aan de slag te gaan.

Klik hieronder om door te gaan naar de volgende stap: eerste gebruik van Elements.

Ga naar ‘Eerste gebruik’

Laatste update: 28 september 2022