Starten met Elements

Welkom!

Welkom op de supportpagina van Faster Forward Elements. Om u goed voor te bereiden adviseren wij u om deze pagina volledig door te lopen, zodat u een goed beeld krijgt van wat er van u verwacht wordt en wat u van Elements mag verwachten.

Elements is een webgebaseerde applicatie, oftewel een website. Dit houdt in dat Faster Forward op afstand uw Elements omgeving aanmaakt en klaar maakt voor het eerste gebruik (dit heet implementeren). Na ontvangst van uw inloggegevens voor Faster Forward Elements en de URL waarop u inlogt, bent u klaar voor het eerste gebruik!

Wat heeft u nodig om aan de slag te gaan?

Computer / laptop / smartphone

Algemeen

U dient te beschikken over een goede en stabiele internet verbinding en een computer beeldscherm met een resolutie van ten minste 1280 * 800 (LET OP: Op sommige schermen is een minimale breedte vereist van 1440 pixels!).

Het beeldscherm is in of uit te zoomen door bijvoorbeeld de ctrl ingedrukt te houden en gelijktijdig te scrollen met de muis. Of via de instellingen van uw browser.

Browser

Elements wordt altijd ondersteund op de laatste twee versies van onderstaande browsers. Wij raden echter aan om Google Chrome te gebruiken, Elements presteert op het gebied van snelheid het beste op deze browser:

Google Chrome (geadviseerd)

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Apple Safari

Zorg er voor dat u tenminste één van deze browsers gebruikt. Problemen die optreden in andere browsers, worden niet ondersteund.

PDF viewer

Standaard worden alle pc’s meegeleverd met een programma om PDF bestanden te openen en bekijken. Indien u geen software heeft die dit type bestanden aan kan, kunt u deze hier downloaden.

Gereed!

Dat is alles wat gereed moet zijn om met Elements aan de slag te gaan.

Klik hieronder om door te gaan naar de volgende stap: eerste gebruik van Elements.

Ga naar ‘Eerste gebruik’

Instructievideo’s

Wilt u Elements doorlopen via instructievideo’s? Bekijk dan ons Youtube kanaal:

Ga naar de afspeellijst

Laatste update: 19 december 2018