1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Beveiliging in Elements
  4. Beveiliging Faster Forward Elements

Beveiliging Faster Forward Elements

In dit artikel vind je meer informatie over de beveiliging van Elements.

Beschikbaarheid

Is Faster Forward Elements altijd beschikbaar?

Elements heeft jaarlijks een uptime (oftewel beschikbaarheid) van 99,5%. Deze uptime wordt constant gemonitord voor het gehele Elements-platform.

Bij downtime of noodgevallen ontvangt ons team meldingen in real-time, zodat we snel actie kunnen ondernemen.

Wat als bepaalde functies niet (goed) werken?

Indien er toch een technische storing voordoet, houden we je voortdurend op de hoogte via onze statuspagina.

Netwerk beveiliging

Beveiligde communicatie

Al het internetverkeer naar Faster Forward Elements komt via een SSL-versleutelde verbinding tot stand.

Controle en Audit

Alle toegang tot onze servers wordt gecontroleerd en periodiek geaudit.

Beveiliging certificaten

Onze servers ondergaan periodieke evaluaties zodat ze aan de nieuwste standaarden voldoen. Onze infrastructuur is geaccrediteerd voor:

• ISO 27001
  • SOC 2
  • ISAE 3402 Type 2

Procedures

Beveiliging ‘by design’

De beveiligingsmaatregelen zijn in het ontwerp reeds ingebed. De applicatie is beschermd tegen onder andere SQL-injecties, XSS en Url-manipulaties. Het team van Faster Forward gebruikt hiervoor onder andere de guideline van OWASP.

Organisatie

Medewerkers

Alle medewerkers van Faster Forward zijn gescreend en hebben op grond van een autorisatiesystematiek geen toegang tot meer data dan strikt noodzakelijk is voor hun functie.

Voor meer informatie:

AVG en Elements

Ga veilig om met uw wachtwoord en klantgegevens

Laatste update: 16 november 2022