1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Boekhouding
  4. Overzicht van alle boekingen printen

Overzicht van alle boekingen printen

In het overzicht boekingsverslag kunt u een overzicht van alle boekingen printen in Excel/PDF van specifieke dagboeken over een bepaalde periode. Door middel van de checkbox “Print log” krijgt u in de geprinte Excel informatie over wie, wat gewijzigd heeft aan de betreffende boekingen.

Let op; Door middel van het Excel icoontje worden de specifieke boekingen geëxporteerd naar Excel. Door middel van het groene vinkje links bovenin het scherm (opslaan) worden de boekingen geprint in een PDF.

boekingsverslag

Laatste update: 16 augustus 2017