Boekstuk verwijderen

Het is mogelijk om een boekstuk te verwijderen. Dit kan je doen via ‘Financieel – boeking invoeren – boekingen – selecteer betreffende dagboek’. Hier staan de boekstuknummers die aangemaakt zijn onder het betreffende dagboek. Middels het rode kruis, kan je deze verwijderen.

Het kan zijn dat je niet over de juiste rechten beschikt om deze te verwijderen. Stuur dan je verzoek om deze rechten aan te zetten naar support@fasterforward.nl.

Laatste update: 7 december 2022