Cache wissen in Chrome

Na een release van Elements kan het voorkomen dat je de icoontjes in de zwarte balk mist of bepaalde schermen niet goed ingeladen wordt. De oplossing hiervoor is cookies en cache wissen.

Cookies en cache wissen via Geschiedenis Chrome

1. Je gaat naar de 3 puntjes helemaal rechts naast je URL balk
  2. Hier kies je je voor Geschiedenis – Geschiedenis (of je klikt op CTRL + H)
  3. Vervolgens kies je links voor Browsegegevens wissen
  4. Je kiest een periode en vervolgens klik je op Gegevens wissen

Mocht bovenstaande manier niet werken dan kan het ook op een andere manier.

Cookies en cache wissen vanuit URL balk Chrome

In de URL blak staat een slotje. Hier klik je met je rechtermuisknop op.

Vervolgens klik je op ‘Cookies en sitegegevens’

Daarna op Cookies en sitegegevens beheren.

Je krijgt dan de website te zien met een prullenbak erachter. Door te klikken op de prullenbak wis je de cookies en cache.

Laatste update: 7 juli 2023