1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Dossier
  4. Collega uitnodigen bij een afspraak

Collega uitnodigen bij een afspraak

Tijdens het aanmaken van een afspraak is het mogelijk genodigden toe te voegen. Klik hiervoor op de blauwe pijl achter ‘genodigden’.

genodigden

Je krijgt vervolgens een scherm waarin je de genodigden kunt zoeken en selecteren:

genodigden2

Dubbel klik op de naam van degene die je wilt uitnodigen om deze aan de genodigden toe te voegen. Klik vervolgens op de pijl omhoog om terug te gaan naar de afspraak. Hier ziet je vervolgens de genodigden erbij staan.

Ook is het mogelijk de personen die je in jouw kalender geselecteerd hebt, direct uit te nodigen voor een afspraak. Selecteer hiervoor eerst de personen die je wilt uitnodigen:

Maak vervolgens een afspraak aan in de kalender, door een tijdvak te selecteren. Het volgende scherm wordt nu geopend:

Klik hier op de blauwe knop ‘Geselecteerde personen uitnodigen’. Alle personen uit de selectie staan nu in één keer bij genodigden.

Wil je graag automatisch een interne afspraakbevestiging per e-mail versturen? Vraag naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar support@fasterforward.nl.

Instructievideo

Laatste update: 22 juni 2020