1. Kennisbank
  2. Dossier
  3. Mogelijkheden dossier
  4. Dossiersamenvatting en productoverzicht

Dossiersamenvatting en productoverzicht

Het kan zijn dat een klant tijdens een afspraak graag een samenvatting van zijn dossier of een productoverzicht wilt ontvangen. Het is mogelijk een samenvatting te downloaden en te printen. Daarnaast kan je een productoverzicht uitdraaien.

Samenvatting afdukken

Hiervoor ga je naar het klantdossier. In het snelkoppelingen blok rechtsboven zie je ‘Samenvatting afdrukken’.

samenvatting

Klik hier op ‘samenvatting afdrukken’.

Wanneer je er op klikt, verschijnt het volgende scherm. Je kunt hier kiezen voor dossiersamenvatting of productoverzicht. Vink ‘Uitgebreide persoonsgegevens’ bij dossiersamenvatting aan om alle gegevens af te drukken.

Zoals je ziet zijn er naast de personalia, diverse producten aan te vinken voor de download. Dit overzicht kan je bijvoorbeeld meenemen naar een gesprek met jouw klant.

Productoverzicht afdrukken

Via Samenvatting afdrukken – Productoverzicht is het mogelijk om alleen een overzicht van de producten te maken.

Huisstijl

De dossiersamenvatting en productoverzicht kan je geheel in eigen huisstijl afdrukken. Lees hier hoe je dit kunt instellen.

Klantgegevens overdragen

De uitgebreide dossiersamenvatting kan geëxporteerd worden naar XML. Deze optie vind je onder ‘Dossieropties’ in een klantdossier.

Laatste update: 5 oktober 2022