1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Dossier
  4. Samenvatting dossier downloaden

Samenvatting dossier downloaden

Voor het klantoverzicht is het mogelijk een samenvatting te downloaden en te printen.

Hiervoor gaat u naar het klantdossier, in het snelkoppelingen blok rechtsboven ziet u ‘Samenvatting afdrukken’.

samenvatting

Klik hier op ‘samenvatting afdrukken’.

Wanneer u er op klikt, verschijnt het volgende scherm. Vink ‘Uitgebreide persoonsgegevens’ aan om alle gegevens af te drukken.

samenvatting2

Zoals u ziet zijn er naast de personalia, diverse producten aan te vinken voor de download. Dit overzicht kunt u bijvoorbeeld meenemen naar een gesprek met uw klant.

Klantgegevens overdragen

De uitgebreide dossiersamenvatting kan geëxporteerd worden naar XML. Deze optie vindt u onder ‘Dossieropties’ in een klantdossier.

Laatste update: 30 mei 2018