Dossier verwijderen

Het kan gebeuren dat je een dossier per ongeluk dubbel of foutief hebt aangemaakt. Indien gewenst is het mogelijk om een klantdossier of leveranciersdossier (andere dossiertypes niet) definitief uit Elements te verwijderen.

⚠️ Let op: Het dossier is na bevestiging volledig verwijderd!

Volg onderstaande stappen om een dossier te verwijderen:

1. Ga in het desbetreffende dossier naar ‘Dossieropties’. Deze vind je in de header van een dossier indien je daar rechten toe hebt. Standaard staan deze uit.
  2. Klik op “Dossier permanent verwijderen”.

3. Bevestig het verwijderen van het dossier op ‘Verwijderen’ te klikken.

4. Voer het te verwijderen dossiernummer in.

5. Voer je wachtwoord in ter bevestiging.

Rapportage verwijderde dossiers

Voor beheerders is er een rapportage beschikbaar, Beheer – Verwijderde dossiers, die een overzicht geeft van de verwijderde dossiers en wie deze verwijderd heeft op welke datum.

Om deze rapportage in te zien en de rechten op het verwijderen van een dossier te krijgen, stuur je een e-mail naar support@fasterforward.nl.

Laatste update: 9 november 2022