1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Dossier
  4. Hoe verwijder ik een dossier?

Hoe verwijder ik een dossier?

Indien gewenst is het mogelijk om een klantdossier (andere dossier types niet) definitief uit Elements te verwijderen. Volg onderstaande stappen om dit te realiseren:

1. Ga in het desbetreffende dossier naar ‘Dossieropties’, deze vind je in de header van een dossier indien je daar rechten toe hebt. Standaard staan deze uit.
  2. Klik op “Dossier permanent verwijderen”.
    dossier verwijderen
  3. Bevestig het verwijderen van het dossier door op ‘verwijderen’ te klikken.
  4. Voer het te verwijderen dossiernummer in.
  5. Voer je wachtwoord in ter bevestiging.

Het dossier is na bevestiging volledig verwijderd!!

Rapportage verwijderde dossiers

Voor beheerders is er een rapportage beschikbaar die een overzicht geeft van de verwijderde dossiers en wie deze verwijderd heeft op welke datum: Beheer – Verwijderde dossiers.

Om deze rapportage in te zien en de rechten op het verwijderen van een dossier te krijgen, stuur je een e-mail naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 7 januari 2020