1. Kennisbank
  2. Hypotheken
  3. Hypotheek aanvragen
  4. E-mail bijlage koppelen aan een dossier en/of de stukkenlijst

E-mail bijlage koppelen aan een dossier en/of de stukkenlijst

Een bijlage uit een e-mail is eenvoudig te koppelen aan een dossier én indien gewenst gelijk aan de stukkenlijst.

• Indien de e-mail nog niet aan een klantdossier gekoppeld staat, dient dit eerst te gebeuren
  • Vervolgens klikt u in de e-mail achter de bijlage op het “koppel” icoon
    of klikt u op het paperclip icoon boven in de e-mail om alle bijlagen te koppelen.bijlage, koppelen
  • Het volgende scherm verschijnt, hier geeft u per document aan welk stuk het document gekoppeld moet worden. Hier is te zien welke stukken nog aangeleverd dienen te worden:
  • Indien het document niet aan een stuk uit de stukkenlijst gekoppeld dient te worden kiest u voor ‘categorie’. Kies vervolgens bij “soort document” een van de te kiezen soort documenten
  • Vul het scherm verder in zoals gewenst

Het document zal nu onder het stuk in de stukkenlijst en in het tabblad documenten in het dossier te zien zijn.

Laatste update: 6 april 2020