1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Communicatie
  4. E-mail koppelen aan een schademelding

E-mail koppelen aan een schademelding

Wanneer u een e-mail ontvangt welke betrekking heeft op een schademelding, heeft u de mogelijkheid deze gelijk aan de schademelding te koppelen. Volg hiervoor onderstaande stappen:

In de e-mail ziet u diverse tekens bovenin staan:

schademelding

Klik op het ‘vlammetje’ om de e-mail aan een schademelding te koppelen.

Indien een e-mail al gekoppeld is aan het dossier dan krijgt u gelijk in de pop-up een overzicht van de schademeldingen in dat dossier te zien. Met de blauwe pijl achter de desbetreffende schademelding kan de e-mail gekoppeld worden.

schademelding2

Indien het e-mailbericht niet automatisch gekoppeld is aan het dossier heeft u de mogelijkheid om deze eerst aan het dossier te koppelen of direct aan de schademelding door op het vlammetje te klikken en de schademelding op te zoeken.

Het is niet mogelijk om één e-mail aan meerdere dossiers te koppelen.

Laatste update: 19 oktober 2018