E-mail notificatie instellen

Het is mogelijk in Elements een e-mailnotificatie in te stellen. Wanneer er dan een e-mail binnenkomt, krijg je onderin jouw scherm een melding in de vorm van een pop-up van je internetbrowser, met daarin het onderwerp van de e-mail. Zo ben je altijd direct op de hoogte van een nieuwe e-mail.

Om dit in te stellen, ga je naar ‘Mijn instellingen’. Onder “Instellingen” > “Overige” > Notificaties (onderaan), zet je “E-mail notificatie” – op “Ja”.

Laatste update: 17 maart 2023