1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Tips en tricks
  4. E-mail wordt anders weergegeven bij de ontvanger

E-mail wordt anders weergegeven bij de ontvanger

Helaas kan het voor komen dat uw e-mail afwijkend getoond wordt bij de ontvanger. Dit is geheel afhankelijk van welke e-mail cliënt er door de ontvanger gebruikt wordt.

Een e-mail wordt verstuurd in HTML, helaas wordt HTML door de ene e-mail cliënt anders gelezen dan een ander e-mail cliënt. Voor beelden van verschillende e-mail cliënts zijn; Gmail, Hotmail en Outlook.

Helaas kunnen wij dit niet voorkomen en raden wij u aan de verschillende scenario’s te testen voordat u bijvoorbeeld een campagne verstuurt. Dit kan bijvoorbeeld door een test mail naar Gmail, Hotmail en Outlook te sturen.
U bent zelf verantwoordelijk voor de verstuurde campagne.

Op het internet kunt u handige weetjes en tips vinden, klik hier voor meer informatie hierover.

Laatste update: 12 december 2017