Gebruiker opzeggen

Indien je een bestaande gebruiker wilt opzeggen, doe je dat via het onderstaande formulier.

Let op: er geldt een opzegtermijn van één volledige maand. Wanneer een gebruiker wordt opgezegd op 28 juni, wordt deze ook in juli nog gefactureerd. Ongeacht wanneer de gebruiker daadwerkelijk gedeactiveerd wordt. Voor het activeren van gebruikersaccounts geldt namelijk hetzelfde. Wanneer een nieuwe gebruiker op 5 september geactiveerd wordt, wordt deze pas per 1 oktober gefactureerd.

Wanneer het gebruikersaccounts is beëindigd, ontvang je hiervan een bevestiging.

Alle velden met een * zijn verplicht.

Gebruiker opzeggen

Aandachtspunten afgemeld gebruikersaccount

Hier staan nog wat extra controles die je moet uitvoeren, nadat het gebruikersaccount door ons is beëindigd.

Laatste update: 7 december 2022