Gegevens bij KvK ophalen

Beschikbaar in: eBlinqx Compleet, eBlinqx Verzekering Provinciaal

Bij het aanmaken van een organisatie wil je graag diverse informatie opvoeren. Deze informatie is gemakkelijk op te halen door middel van de knop ‘Gegevens ophalen bij KvK’. Zo hoef je niet meer deze gegevens handmatig op te voeren. Ook is het mogelijk om de gegevens op te halen en direct een KvK-uittreksel op te vragen.

Gegevens bij Kvk ophalen inrichten en kosten

Deze koppeling is gemaakt in samenwerking met zkr. Wil je hiervan gebruik maken? Neem dan contact op met zkr. Zij nemen vervolgens met ons contact op om het verder in te richten. Let op: er zitten kosten verbonden aan het ophalen van de gegevens. Deze kosten worden in rekening gebracht door zkr. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op met zkr.

Gegevens KvK ophalen

Op verschillende plaatsen in eBlinqx kan je gegevens ophalen bij Kvk.

Gegevens ophalen bij het aanmaken van een nieuw dossier

Bij het aanmaken van een dossier geef je aan dat het een organisatie betreft. Dan komt het veld KvK nummer beschikbaar. Hier vul je het KvK nummer in. Vervolgens klik je op het dropdownmenu om de keuze te maken tussen ‘Gegevens ophalen bij KvK’ of ‘Incl. uittreksel in PDF-formaat’. Bij de laatste keuze haal je zowel de gegevens op en een KvK-uittreksel. Dit uittreksel komt in het dossier onder het tabblad Documenten te staan. De velden van de organisatie worden automatisch gevuld.

Gegevens ophalen via tabblad Partijen & Objecten

Het is ook mogelijk om de gegevens op te halen vanuit een bestaand dossier. Hiervoor ga je naar het tabblad Partijen & Objecten – klikken op betreffende organisatie – wijzigingsicoon. Ook hier kan je kiezen om alleen de gegevens op te halen of ook een uittreksel.

Gegevens ophalen via Beheer – Organisatie en Personen

Ten slotte is het mogelijk om de gegevens op te halen via Beheer – Organisatie en Personen. Hier zoek je de betreffende organisatie op en je klikt hierop. Vervolgens klik je op het wijzigingsicoon. Op deze manier kan je alleen de gegevens ophalen en niet een uittreksel, want er is vanuit hier geen koppeling met een dossier. Ook worden alleen de lege velden gevuld. Bestaande al ingevulde gegevens worden niet overschreven.

Dossierhistorie

Indien er gegevens zijn opgehaald dan is dit terug te vinden onder de dossierhistorie.

Knop niet zichtbaar en foutmelding

Om de knop te kunnen gebruik moet de koppeling met zkr ingesteld staan. Daarnaast dien je de juiste rechten te hebben.

Wanneer de gegevens niet opgehaald kunnen worden, bijvoorbeeld omdat er te weinig credits bij zkr zijn, dan wordt er een foutmelding getoond met daarin de reden dat de gegevens niet opgehaald kunnen worden.

Laatste update: 24 april 2024