1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Koppelingen
  4. Handleiding Faster Forward On Route

Handleiding Faster Forward On Route

Welkom bij de handleiding voor onze adviseurs applicatie. Doorloop de volgende stappen om gebruik te maken van de app.

1. Vraag uw rechten aan bij onze supportafdeling

Om in te loggen op de applicatie, heeft u een QR code nodig. Deze vraagt de verantwoordelijke van uw organisatie aan door een e-mail te sturen naar support@fasterforward.nl. Vermeld hierin dat u gebruik wilt maken van Faster Forward On Route, wie er gebruik gaan maken van de applicatie en de naam van uw organisatie.

Zodra de rechten voor uw organisatie per account geactiveerd zijn, ontvangen desbetreffende personen binnen de organisatie een persoonlijke QR code onder “mijn instellingen”.

2. Download “Faster Forward On-Route”

De app is gratis te downloaden voor iPhones en iPod Touch met iOs 10.3 of hoger. Klik op deze link om naar de downloadpagina te gaan.

U kunt in de App Store ook zoeken op “Faster Forward”.

3. Eerste keer inloggen op de applicatie

De eerste keer inloggen kan op 2 manieren: met of zonder QR code.

Met QR code

• Ga in uw browser (op uw computer, niet op uw mobiele telefoon) naar uw Elements omgeving;
  • Ga naar “mijn instellingen”;
  • Onder “algemeen” vindt u naast “app instellen” een QR code;
  • Pak uw iPhone of iPod en open Faster Forward On Route;
  • Klik op “Login met QR code”;
  • Scan met uw iPhone of iPod de QR code op uw computerscherm;
  • Log in met uw gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord;
  • Druk op “accepteren” om de app toestemming te geven tot uw Elements omgeving;
  • Maak nu eenmalig een persoonlijke code aan van 4 cijfers. Deze gebruikt u bij een volgend gebruik om direct in te loggen.

Zonder QR code

• Pak uw iPhone of iPod en open Faster Forward On Route;
  • Klik op “Login”;
  • Voer de naam van uw Elements omgeving in. Wanneer uw omgeving bijvoorbeeld “smaragd.fasterforwardelements.nl” heet, voer dan alleen “smaragd” in (de rest wordt automatisch aangevuld);
  • Log in met uw gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord;
  • Druk op “accepteren” om de app toestemming te geven tot uw Elements omgeving;
  • Maak nu eenmalig een persoonlijke code aan van 4 cijfers. Deze gebruikt u bij een volgend gebruik om direct in te loggen.

De app is nu klaar voor gebruik.

4. Uitloggen

• Ga naar het overzicht met laatst bezochte dossiers. Swipe hiervoor naar rechts of klik op de startpagina van een dossier op “terug naar overzicht”.
  • Swipe naar rechts;
  • Klik op “afmelden om uit te loggen.

Let op!

In de app bestaan niet dezelfde rechten als in de Elements omgeving op uw computer. Wanneer een persoon recht heeft op een dossier, kan hij/zij het volledige dossier inzien. Het kan dus voorkomen dat iemand op de app bepaalde documenten wel kan inzien, terwijl dit op de reguliere omgeving niet mogelijk is.

Laatste update: 27 juni 2018