1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Prolongeren
  4. Handmatig een nieuwe versie aanmaken

Handmatig een nieuwe versie aanmaken

Indien gewenst is het mogelijk om handmatig een nieuwe versie aan te maken, bijvoorbeeld wanneer een prolongatiebericht niet verstuurd is of je geen gebruik maakt van ADN of Aplaza.

Ga naar de desbetreffende verzekering en klik bovenin de offerte op het blauwe icoon naast de gele map:

Vul vervolgens de startdatum en de reden van de nieuwe versie in, na het opslaan hiervan kan je de versie terugvinden in het tabblad ‘versiebeheer’.

In het tabblad versiebeheer kan je vervolgens klikken op de paarse pijl achter de versie om deze lopend te zetten.

Melding meer toekomstige versies

Indien er een toekomstige versie klaar staat en je handmatig een nieuwe versie aan gaat maken, krijg je vanuit Elements een melding dat er al een toekomstige versie klaar staat.

Wanneer je toch een nieuwe versie aanmaakt dan worden de wijzigingen in deze versie niet opgenomen in de reeds toekomstige versie. In deze situatie kan je het beste de huidige toekomstige versie wijzigen.

Laatste update: 11 mei 2020