1. Kennisbank
  2. Elements
  3. mijnDigimap
  4. Hoe bepaal ik wat zichtbaar is voor de klant in mijnDigimap?

Hoe bepaal ik wat zichtbaar is voor de klant in mijnDigimap?

In mijnDigimap kan de consument de documenten en stukken terugzien en uploaden. Als Elements gebruiker kunt u aangeven wat uw klant terug kan zien in zijn/haar mijnDigimap. Dit kunt u aangeven met de uit/aan knop achter de documenten en producten in het klantdossier.

Op de startpagina in een klantdossier kun je onderin achter de producten aan of uit zetten. Dit geldt dan voor alle documenten die aan dit product gekoppeld staan. Het kan per product ingesteld worden.

In het tabblad “documenten” in het klantdossier geeft u per document of stuk aan wat uw klant wel/niet mag zien door deze uit of aan te zetten.

Let op: Indien u ervoor kiest om een product in het geheel uit te zetten worden de documenten die aan dit product gekoppeld staan niet getoond, ook al heeft u bij het tabblad “documenten” deze “aan” gezet.

Laatste update: 21 augustus 2018