1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Dossier
  4. Hoe breid ik de stukkenlijst uit?

Hoe breid ik de stukkenlijst uit?

In je Faster Forward Elements omgeving zijn een aantal standaard stukkenlijsten (templates) ingesteld. Indien gewenst kunt je deze naar wens uitbreiden of bewerken.

1. Ga naar Stukken templatemanager

Ga hiervoor naar de Beheer module en klik vervolgens op ‘Stukken templatemanager’. Klik hier op de stukkenlijst die je wil bewerken, vervolgens zie je onderstaande scherm:

stukkenlijst

2. Voeg stukken toe

Hier kun je stukken toevoegen aan de stukkenlijst template. Selecteer rechts de stukken die je wil toevoegen en klik vervolgens op de knop ‘kies selectie’.

Tip: Houd ‘ctrl’ in op uw toetsenbord en klik op de stukken die je wilt selecteren om meerdere stukken tegelijk te selecteren.

3. Verwijder eventueel overbodige stukken

Klik rechts op het rode kruis achter het desbetreffende document om een stuk te verwijderen uit de template.

4. Sla op

Klik linksboven op het groene vinkje om de wijziging op te slaan.

Laatste update: 3 januari 2020