Gebruik van een standaard tekst

Standaard teksten in Elements dienen als basis voor e-mails en brieven. Het voordeel van het definiëren van een standaard tekst is dat deze op één centrale plek aangemaakt en beheert worden en vervolgens in alle dossiers, campagnes en facturen geselecteerd kunnen worden.

Hieronder wordt uitgelegd hoe een standaard tekst gebruikt kan worden in een e-mail of brief.

1. Om een standaard tekst op te voeren in een brief of e-mail kan je vanuit het dossier of een van de producten klikken op ‘brief aanmaken’ of ‘e-mail aanmaken’.
  2. Kies links de gewenste standaard tekst en voeg deze in via het plus-icoon.

Heb je een tekst niet beschikbaar in deze dropdown menu? Vraag dan intern aan uw Faster Forward Elements beheerder of deze voor jou beschikbaar gemaakt kan worden.

Wil je een nieuwe standaard tekst aanmaken? Klik dan hier voor de handleiding.

Laatste update: 23 november 2022