Gebruik Track and Trace

Klik in het menu of op het dashboard op het vlag icoon “Track and Trace”. In deze module vind je een overzicht van de dossiers waarin producten staan. De drie kolommen bovenin zijn de filter mogelijkheden.

trackandtrace

Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel diensten je hebt lopen, selecteer dan in de kolom “Offerte”, het type “Dienst” waarna je vervolgens op “zoeken” klikt. Faster Forward Elements toont dan alle lopende producten van het type “Dienst”.

trackentraceJe kan hier zien wat de status is van de gefilterde producten. Het is mogelijk om te filteren op één specifieke status of op bijvoorbeeld een groep-status.

Alle resultaten van de “Track and Trace” module kunnen worden geëxporteerd bijvoorbeeld naar Excel. Je klikt dan op de “Excel”-button en vervolgens kan je binnen Excel de data bewerken met alle opties die Excel jou biedt. Daarnaast is het mogelijk om de resultaten naar een PDF bestand te exporteren.

De module biedt meerdere manieren van filteren aan. Je kunt op deze manier verschillende zaken inzichtelijk maken die je kunt gebruiken voor jouw eigen statistieken.

In onderstaand instructiefilm leggen we uit hoe je een overzicht kunt krijgen van al jouw lopende producten.

Laatste update: 22 juni 2020