1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Producten
  4. Hoe krijg ik een overzicht van al mijn lopende producten?
  1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Rapportage
  4. Hoe krijg ik een overzicht van al mijn lopende producten?

Hoe krijg ik een overzicht van al mijn lopende producten?

Klik in het menu of op het dashboard op het vlag icoon “Track and Trace”. In deze module vindt u een overzicht van de dossiers waarin producten staan. De drie kolommen bovenin zijn de filter mogelijkheden.

trackandtrace

Wilt u bijvoorbeeld weten hoeveel diensten u heeft lopen, selecteert u in de kolom “Offerte”, het type “Dienst” waarna u vervolgens op “zoeken” klikt. Faster Forward Elements toont dan alle lopende producten van het type “Dienst”.

trackentraceU kunt hier zien wat de status is van de gefilterde producten. Het is mogelijk om te filteren op één specifieke status of op bijvoorbeeld een groep-status.

Alle resultaten van de “Track and Trace” module kunnen worden geëxporteerd naar bijvoorbeeld Excel. U klikt op dan op de “excel”-button en vervolgens kunt binnen Excel de data te bewerken met alle opties die Excel u biedt. Daarnaast is het mogelijk om de resultaten naar een PDF bestand te exporteren.

De module biedt meerdere manieren van filteren aan. U kunt op deze manier verschillende zaken inzichtelijk maken die u kunt gebruiken voor uw eigen statistieken.

In onderstaand instructiefilm leggen we uit hoe u een overzicht kunt krijgen van al uw lopende producten.

Laatste update: 17 oktober 2018