1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Dossier
  4. Hoe maak ik een dossier aan?

Hoe maak ik een dossier aan?

Volg onderstaande stappen om een nieuw dossier aan te maken:

1. Probeer eerst de klant op te zoeken via het zoekscherm op het dashboard. Zo kunt u voorkomen dat er dubbele dossiers aangemaakt worden. Wanneer er geen resultaten zijn krijgt u de optie om een nieuw dossier toe te voegen, klik hiervoor op de groene knop ‘voeg dossier toe’.dossier_aanmaken
  2. Vervolgens krijgt u onderstaande scherm te zien waar u alle klantgegevens in kunt vullen.
  3. Let bij het invullen van de gegevens goed op de volgende zaken:
    – Heeft u het gewenste type dossier geselecteerd? (bijvoorbeeld klantdossier of leveranciersdossier)
    – Heeft u het juiste kantoor geselecteerd?
  4. Controleer tijdens het invoeren of het gele resultaten blokje resultaten aangeeft. Indien er een cijfer in het resultaten blokje staat bestaat de persoon mogelijk al in Elements.
    Klik op het resultatenblokje om de overeenkomsten te zien, indien dit dezelfde persoon of organisatie betreft klikt u hier op de naam en worden alle bekende gegevens aangevuld.
  5. Klik op opslaan om het dossier aan te maken.
  6. Klik hier voor meer tekst en uitleg over de vervolgstappen
Laatste update: 15 mei 2019