1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Dossier
  4. Afspraak maken in agenda

Afspraak maken in agenda

Een afspraak kan aangemaakt worden vanuit een dossier of de algemene kalender. Wenselijk is om een afspraak vanuit het dossier te maken. Op deze manier is de afspraak namelijk gelijk gekoppeld aan het juiste dossier.

Ga hiervoor in het dossier naar het tabblad ‘kalender’ – de gewenste dag en klik hier op de gewenste tijdstip van de afspraak. Vervolgens krijg je de volgende pop-up te zien:

afspraak

Vul hier alle benodigde gegevens in en voeg eventueel genodigden toe. Sla de afspraak op door op het groene vinkje te klikken.

Na het opslaan van de afspraak wordt de workflow ‘afspraakbevestiging’ opgestart. Loop de stappen van de workflow door om een concept e-mail klaar te zetten voor jouw klant.

Maak je geen gebruik van de workflow afspraakbevestiging, maar is dit wel gewenst? Stuur dan een e-mail naar support@fasterforward.nl om deze aan te vragen.

Instructievideo

Laatste update: 22 juni 2020