1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Dossier
  4. Hoe maak ik een afspraak in de agenda?

Hoe maak ik een afspraak in de agenda?

Een afspraak kan aangemaakt worden vanuit een dossier of de algemene kalender. Wenselijk is om een afspraak vanuit het dossier te maken, op deze manier is de afspraak namelijk gelijk gekoppeld aan het juiste dossier.

Ga hiervoor in het dossier naar het tabblad ‘kalender’ –> ga naar de gewenste dag en klik hier op de gewenste tijdstip van de afspraak –> vervolgens krijgt u de volgende pop-up te zien:

afspraak

Vul hier alle benodigde gegevens in en voeg eventueel genodigden toe, sla de afspraak op door op het groene vinkje te klikken.

Na het opslaan van de afspraak wordt de workflow ‘afspraakbevestiging’ opgestart. Loop de stappen van de workflow door om een concept e-mail klaar te zetten voor uw klant.

Maakt u geen gebruik van de workflow afspraakbevestiging maar is dit wel gewenst? Stuur dan een e-mail naar support@fasterforward.nl om deze aan te vragen.

Laatste update: 19 december 2017