1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Producten
  4. Hoe maak ik een artikel/productgroep aan?

Hoe maak ik een artikel/productgroep aan?

Om een goede onderverdeling in de hypotheek producten te maken, zijn er de zogenaamde artikelgroepen aangemaakt. Uw omgeving is opgeleverd met een basis aan artikelgroepen. Deze zijn benodigd voor de reeds aangemaakte producten en kunnen eventueel gebruikt worden voor nieuwe producten. In de offerte wordt dit de productgroep genoemd.

producten, artikelgroep

Nieuw artikelgroep aanmaken

1. Ga naar Producten->productcodesonderhoud.
  2. Klik op het tabblad ‘Code manager’ en selecteer vervolgens in de lijst Artikelgroep
  3. Klik op het + icoon om een nieuw artikelgroep aan te maken voor de (nieuwe) maatschappij.
  4. Selecteer het Artikeltype, vul de geldverstrekker en leverancier in en geef de artikelgroep een naam. Wij raden aan deze naam algemeen te houden zodat alle hypotheken van de maatschappij hieraan gekoppeld kunnen worden.
producten, artikelgroep2
Voorbeeld

Vervolgens kunt u bij productbeheer een nieuw product aanmaken.

Laatste update: 17 oktober 2018