1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Producten
  4. Hoe maak ik een categorie van een product aan?

Hoe maak ik een categorie van een product aan?

De categorie van een product wordt gevuld in het rechterdeel van de offerte. Dit veld heet bij een dienst ‘Productgroep’. Hierin wordt vastgelegd welk type product het is.

categorie

Voeg een nieuwe categorie/ productgroep toe rechtsboven onder de module Producten -> Productcodesonderhoud.
Je klikt daar op het tabblad ‘Code manager’ -> Categorie.

categorie

Hier kan je door middel van het + icoon een categorie aanmaken. Tijdens het aanmaken kies je het artikeltype en geef je de categorie een naam naar keuze, een code is optioneel.

Laatste update: 18 mei 2020