1. Kennisbank
  2. Dossier
  3. Producten dossier
  4. Nieuw product van maatschappij aanmaken
  1. Kennisbank
  2. Hypotheken
  3. Producten hypotheken
  4. Nieuw product van maatschappij aanmaken
  1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Producten verzekeringen
  4. Nieuw product van maatschappij aanmaken

Nieuw product van maatschappij aanmaken

Wanneer er een nieuw product op de markt komt, bijvoorbeeld doordat een maatschappij zijn productaanbod uitbreidt, wil je dit product ook in Elements kunnen vastleggen.

Nieuw product of maatschappij beschikbaar

Wanneer er een nieuw product of nieuwe maatschappij beschikbaar is, zetten we deze voor je klaar. Met de paarse knop ‘Update beschikbaar’ installeer je het nieuwe product of de nieuwe maatschappij in je Elements omgeving. Zo zijn de nieuwe product(en) automatisch beschikbaar in je Elements omgeving.

Bestaande maatschappijen beheren

Wanneer een maatschappij en/of product al langer bestaat (dus niet nieuw is), maar deze niet in je Elements omgeving beschikbaar is, kan je deze zelf inrichten in de beheermodule. Dit kunnen maatschappijen en/of producten zijn met betrekking tot hypotheken of verzekeringen.

Je dient hiervoor rechten te hebben op de beheermodule van de producten en organisaties. Neem contact op met support@fasterforward.nl als je deze rechten wilt hebben. Let op: alleen de bij ons bekende mutatiebevoegde van jouw organisatie kan het verzoek tot aanpassen rechten indienen.

ℹ️ Het gaat hierbij dus niet om het opvoeren van een nieuwe offerte in een klantdossier, maar het beheer van producten en in dit geval het toevoegen van een product.

Hypotheekproducten aanmaken

Om hypotheken aan te kunnen maken en in te richten dienen er verschillende elementen in Elements aanwezig te zijn. De maatschappij, productgroep en (indien dit product aangesloten is op HDN) ook de HDN codes. Hier kan je daar alles over lezen.

Verzekeringen aanmaken

Verzekeringen maak je direct aan vanuit het klantdossier. Je hoeft dit product niet eerst in te richten in de beheermodule. De maatschappij dient wel in Elements aanwezig te zijn. Wanneer de maatschappij nog niet in Elements staat, moet je deze eerst aanmaken. Hier lees je meer over het aanmaken van een verzekeringsmaatschappij en aanmaken van producten vanuit het klantdossier.

Dienst-, levens-, inkomensproduct aanmaken

Het is ook mogelijk om diensten levensverzekeringen en inkomensverzekeringen aan te maken in Elements. Hier lees je hoe je dit kunt doen.

Laatste update: 31 augustus 2022