1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Producten
  4. Hoe maak ik een nieuwe organisatie aan?

Hoe maak ik een nieuwe organisatie aan?

Standaard staat uw organisatie als leverancier in Elements. Bij het aanmaken van een dienst of contract vult u uw organisatienaam in bij leverancier. Het is mogelijk dat er een externe leverancier is welke nog aangemaakt dient te worden. Lees hier hoe u deze leverancier aanmaakt.

1. Allereerst dient er een organisatie aangemaakt te worden, ga hiervoor naar Beheer  -> Organisatie & Personen. Controleer of de organisatie niet reeds opgevoerd is door de naam in te geven en op zoeken te klikken.
  2. Klik links bovenin op het plus- symbool om een nieuwe organisatie aan te maken, vul minimaal de naam van de organisatie in het groene veld om de pop-up op te kunnen slaan.
  3. Na het opslaan springt de pagina naar de organisatie, waar meerdere tabbladen beschikbaar zijn om aanvullende informatie in op te slaan.
    Het tabblad ‘detail’ opent u vervolgens en hier vinkt u ‘Leverancier’ en ‘Maatschappij’ aan. Onderaan deze pagina kunt u eventueel een subadministratie aanvinken. Na opslaan verschijnt het tabblad ‘Financieel’, daar worden de financiële gegevens gekoppeld.
Laatste update: 31 oktober 2018