Kalender instellen

Indien gewenst kan je de basisinstellingen van jouw kalender wijzigen.

Hiervoor ga je naar Kalender. Klik op het hamburgermenu naast het woord Kalender – klik op Instellingen.

Hier is het mogelijk om verschillende zaken in jouw kalender in te stellen.
Zo stel je de standaardweergave in op dag, week of maand en kan je bijvoorbeeld aangeven of het weekend getoond moet worden.

Indien gewenst is het mogelijk om in het veld ‘uitnodigingtekst’ een standaardtekst te zetten voor het versturen van uitnodigingen.

Kalendersynchronisatie

Hier is het mogelijk om jouw kalender te laten synchroniseren met Google of Outlook. Hier lees je meer over synchroniseren met de Outlook kalender. Hier lees je meer over het synchroniseren met de Google Kalender.

Laatste update: 8 november 2022