Hoe stel ik mijn kalender in?

Indien gewenst kunt u de basis instellingen van uw kalender wijzigen.

Hiervoor gaat u naar Kalender –> klik op het tandwiel icoon naast het woord ‘kalender’ –> klik op ‘instellingen’.

Hier is het mogelijk om verschillende zaken in uw kalender in te stellen.
Zo stelt u de standaard weergave in op dag, week of maand en geeft u aan hoe laat uw werkdag start. De kalender begint standaard om 08:00.

kalenderinstelling

Indien gewenst is het mogelijk om in het veld ‘uitnodigingtekst’ een standaard tekst te zetten voor het versturen van uitnodigingen.

Koppelen van uw Google kalender

Daarnaast is het mogelijk om hier uw Google kalender te koppelen. Om uw Google agenda aan de Faster Forward Elements agenda te koppelen (google-synchronisatie) neemt u de volgende stappen:

1. Klik onderin de pagina bij “Kalendersynchronisatie” op het “toevoeg” icoon
  2. Klik op “authentificeren met Google”, vervolgens wordt een pop-up van Google geopend. Indien u nog niet bent ingelogd met uw Google account op de computer of laptop waarom u werkt, krijgt u hier alsnog de mogelijkheid om dat te doen
  3. Klik vervolgens op accepteren om Faster Forward Elements toegang te verlenen tot de Google Agenda, de pop-up zal hierna sluiten
  4. Wanneer het proces juist is doorlopen, worden beide agenda’s geüpdatet tijdens de volgende synchronisatie (proces van 15 minuten).

Let op: Bovenstaande stappen gelden in het geval dat uw omgeving reeds is ingesteld op het koppelen van de Google Agenda. Wanneer u de eerste gebruiker van uw omgeving bent die dit in wil stellen, moeten dit vanuit Faster Forward worden ingericht. Indien dit het geval is, kunt u een aanvraag indienen door een e-mail te sturen naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 23 april 2018