1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Producten
  4. Hoe verwerk ik een advies/dienst in Elements?

Hoe verwerk ik een advies/dienst in Elements?

Vaak is een advies(gesprek) het eerste product wat u aanmaakt in een klantdossier, hieronder wordt uitgelegd hoe u deze als dienst aan kunt maken.

Ga naar de startpagina van het desbetreffende klantdossier en klik op de groene knop ‘Nieuw product’ om een product aan te maken.

product

Selecteer in het volgende scherm ‘dienst’. Vervolgens wordt er een productkaart aangemaakt, deze kunt u zo volledig mogelijk invullen en vervolgens opslaan.

Let op: alle groene velden zijn verplichte velden!

Daarna kunt u de delen van het product toevoegen door aan de rechterkant van de productkaart op ‘+’ te klikken voor ‘delen’.

Het volgende scherm verschijnt:

Dienst1, advies

Ook hier dient alles zo volledig mogelijk ingevuld te zijn.
Nadat u de gegevens heeft aangevuld en opgeslagen kunt u de workflow van de dienst doorlopen door op de pijl te klikken achter het veld status.

Dienst2, advies

Laatste update: 18 april 2018