1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Producten
  4. Advies/dienst aanmaken in Elements

Advies/dienst aanmaken in Elements

Vaak is een advies(gesprek) het eerste product wat je aanmaakt in een klantdossier. Hieronder wordt uitgelegd hoe je deze als dienst aan kunt maken.

Ga naar de startpagina van het desbetreffende klantdossier en klik op de groene knop ‘Nieuw product’ om een¬†product aan te maken.

product

Selecteer in het volgende scherm ‘dienst’. Vervolgens wordt er een productkaart aangemaakt. Deze kan je zo volledig mogelijk invullen en vervolgens opslaan.

Let op: alle groene velden zijn verplichte velden!

Daarna kan je de delen van het product toevoegen door aan de rechterkant van de productkaart op ‘+’ te klikken voor ‘delen’.

Het volgende scherm verschijnt:

Dienst1, advies

Ook hier dient alles zo volledig mogelijk ingevuld te zijn.
Nadat je de gegevens hebt aangevuld en opgeslagen, kan je de workflow van de dienst doorlopen door op de pijl te klikken achter het veld status.

Dienst2, advies

Laatste update: 22 juni 2020