1. Kennisbank
  2. Mijn omgeving
  3. mijnDigimap
  4. Het verwerken van wijzigingen van de klant in de Digimap

Het verwerken van wijzigingen van de klant in de Digimap

Als een klant zijn persoonlijke gegevens wil wijzigen, zoals zijn adres, dan kan hij/zij dit doorgeven via de Digimap. Dit noemen we ‘mutaties’. In Elements verwerk je deze mutaties eenvoudig in het klantdossier.

Klant wijzigt in Digimap

Jouw klant kan via mijnDigimap zijn gegevens wijzigen bij ‘Contact’ aan de rechterkant op de startpagina van de Digimap. De klant klikt hier op de knop ‘Ik wil een wijziging doorgeven’.

Mutatie verwerken in klantdossier

In het klantdossier in Faster Forward Elements zie je deze wijzigingen terug in het tabblad “mutaties”.

mutatie

Door op het “wijzigingsicoon” te klikken kan je de mutaties zien. Links staan de wijzigingen en rechts de oude gegevens.
Wanneer je akkoord bent, sla je deze op. De gegevens worden hierna aangepast in het dossier.
Na jouw akkoord ziet de consument deze wijzigingen ook terug in zijn/haar Digimap.

Laatste update: 28 september 2022