1. Kennisbank
  2. Elements
  3. mijnDigimap
  4. Hoe worden mutaties uit mijnDigimap verwerkt?

Hoe worden mutaties uit mijnDigimap verwerkt?

Uw klant kan via mijnDigimap zijn gegevens wijzigen. In het klantdossier in Faster Forward Elements ziet u deze wijzigingen terug in het tabblad “mutaties”.

mutatie

Door op het “wijzigen-icoon” te klikken kunt u de mutaties zien. Links staan de wijzigingen en rechts de oude gegevens.
Wanneer u akkoord bent slaat u deze op, de gegevens worden hierna aangepast in het dossier.
Na uw akkoord ziet de consument deze wijzigingen ook terug in zijn/haar mijnDigimap.

Laatste update: 29 januari 2018