Risk koppeling

Met de RISK koppeling in Faster Forward Elements is het mogelijk een particulier of schadepakket samen te stellen. Ondanks dat je de verzekeringen bij verschillende maatschappijen afsluit, kunt je het toch als pakket aanbieden met de bijbehorende korting.

Risk vanuit het klantdossier

Je vindt de koppeling naar RISK in een klantdossier. Dit onder het tabblad Export – Risk. Wanneer je klikt op het tabblad opent het subliempakket van Risk met een inlogscherm. Hier voer je eerst je inloggegevens van RISK in. De koppeling heeft een Single Sign On (SSO) functie. Dit betekent dat je slechts eenmaal hoeft in te loggen in RISK via het Risk tabblad in Elements. Daarna wordt je automatisch ingelogd. Vervolgens stel je het verzekeringspakket samen.

Risk in Elements

Bovenstaande wordt niet meer door alle Google Chrome versies ondersteund. Je dient dan Risk te openen via de knop ‘Open Risk’ om vervolgens in te loggen in Risk.

Risk inbox

Na het samenstellen van het pakket, zet je met een druk op de knop het pakket en de bijbehorende documenten klaar in Elements. Deze komt vervolgens in de RISK inbox (geel icoon) op het dashboard van Elements binnen:

Deze informatie staat ook direct in de Digimap van de klant. Dit geldt voor offerteaanvragen, nieuwe polissen als wijzigingen op bestaande pakketten. Lees hier meer over het verwerken van Risk berichten.

Prolongeren en muteren

Risk verzekeringen stuurt prolongatie/mutatie berichten via ADN. Deze komen binnen in de ADN inbox in Elements indien jouw postbusnummer bekend is bij de maatschappij.

Gebruikmaken van koppeling

Neem voor de kosten en voorwaarden contact met ons op via sales@fasterforward.nl. Zodra je polissen bij RISK wilt afsluiten, maakt RISK een agentschap voor je bedrijf in orde.

Laatste update: 18 maart 2024