1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Koppelingen
  4. Wat houdt de RISK koppeling in?

Wat houdt de RISK koppeling in?

Met de RISK koppeling in Faster Forward Elements is het mogelijk een particulier of schadepakket samen te stellen. Ondanks dat u de verzekeringen bij verschillende maatschappijen afsluit, kunt u het toch als pakket aanbieden met de bijbehorende korting!

U vindt de koppeling naar RISK in het klantdossier op het tabblad ‘Risk’. Wanneer u klikt op het tabblad opent het subliempakket van Risk met een inlogscherm, hier dient u eerst uw inloggegevens van RISK in te voeren. Vervolgens kunt u het pakket samenstellen.

Risk in Elements

Na het samenstellen van uw pakket, zet u met een druk op de knop het pakket en de bijbehorende documenten klaar in Elements. Deze komt vervolgens in de Risk inbox (geel icoon) op het dashboard van Elements binnen:

Deze staan ook direct in de Digimap van uw klant. Dit geldt voor offerteaanvragen, nieuwe polissen als wijzigingen op bestaande pakketten.

Prolongeren/muteren

Risk verzekeringen stuurt prolongatie/mutatie berichten via ADN. Deze komen binnen in uw ADN inbox in Elements indien uw postbusnummer bekend is bij de maatschappij.

Gebruikmaken van koppeling
Neem voor de kosten en voorwaarden contact met ons op via sales@fasterforward.nl. Zodra u polissen bij RISK wilt afsluiten zal RISK een agentschap voor u in orde maken.

Laatste update: 4 juni 2019