1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Facturatie
  4. Inkoopfactuur vanuit een e-mail aanmaken

Inkoopfactuur vanuit een e-mail aanmaken

Inkoopfactuur rechtstreeks vanuit een e-mail aanmaken

Vanuit de e-mail bijlage is het mogelijk om direct een inkoopfactuur aan te maken. Dit is weergegeven met een euro teken icoontje bij de bijlage.
Een inkoopfactuur kan alleen aangemaakt worden binnen een dossier.

Reeds aangemaakte inkoopfacturen die niet gekoppeld zijn aan een dossier zijn niet meer te bewerken.

inkoopfactuur

inkoopfactuur2

Document aan inkoopfactuur toevoegen

Daarnaast is het mogelijk om bijlagen vanuit een e-mail ook aan de reeds bestaande inkoopfactuur toe te voegen. Klik hiervoor in de mail op ‘aan e-mail klembord toevoegen’.

Ga vervolgens in uw inkoopfactuur naar het tabblad ‘documenten’ en klik hier op ‘Plakken uit klembord’.

klembord

Laatste update: 30 maart 2020