Koppelen Google Agenda

Om uw Google agenda aan de Faster Forward Elements agenda te koppelen (google-synchronisatie) dient u de volgende stappen te nemen:

• Ga naar Kalender-> klik op het instellen icoon (liggende streepjes) en selecteer ‘instellingen’.
  • Klik onderin de pagina bij “Kalendersynchronisatie” op het “toevoeg” icoon
  • Klik op “authentificeren met Google”, vervolgens wordt een pop-up van Google geopend. Indien u nog niet bent ingelogd met uw Google account op de computer of laptop waarop u werkt, krijgt u hier alsnog de mogelijkheid om dat te doen
  • Klik vervolgens op accepteren om Faster Forward Elements toegang te verlenen tot de Google Agenda, de pop-up zal hierna sluiten
  • Wanneer het proces juist is doorlopen zal in de volgende sync. (proces van 15 minuten) uw agenda worden geüpdatet aan beide kanten

Let op: Bovenstaande stappen gelden in het geval dat uw omgeving reeds is ingesteld op het koppelen van de Google Agenda. Wanneer u de eerste gebruiker van uw omgeving bent die dit in wil stellen, zullen er eerst een aantal instellingen betreffende de inrichting bij Faster Forward moeten gedaan worden. Indien dit het geval is kunt u deze wens kenbaar maken middels een e-mail naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 21 november 2018