Koppelen Google Agenda

Update!

Bij Google is er een wijziging doorgevoerd waardoor het nu niet mogelijk is om een nieuwe aanvraag voor de koppeling tot stand te brengen.

We hebben het onderhanden maar zijn nu afhankelijk van Google voor het akkoord op verificatie.

Tot die tijd is het helaas niet mogelijk om de agenda te koppelen bij nieuwe gebruikers.

Om jouw Google agenda aan de Faster Forward Elements agenda te koppelen (google-synchronisatie) dien je de volgende stappen te nemen:

• Ga naar Kalender-> klik op het instellen icoon (liggende streepjes) en selecteer ‘instellingen’.
  • Klik onderin de pagina bij “Kalendersynchronisatie” op het “toevoeg” icoon
  • Klik op “authentificeren met Google”, vervolgens wordt een pop-up van Google geopend. Indien je nog niet bent ingelogd met jouw Google account op de computer of laptop waarop je werkt, krijg je hier alsnog de mogelijkheid om dat te doen
  • Klik vervolgens op accepteren om Faster Forward Elements toegang te verlenen tot de Google Agenda, de pop-up zal hierna sluiten
  • Wanneer het proces juist is doorlopen zal in de volgende sync. (proces van 15 minuten) jouw agenda worden geüpdatet aan beide kanten

Let op: Bovenstaande stappen gelden in het geval dat jouw omgeving reeds is ingesteld op het koppelen van de Google Agenda. Wanneer je de eerste gebruiker van jouw omgeving bent die dit in wil stellen, zullen er eerst een aantal instellingen betreffende de inrichting bij Faster Forward moeten gedaan worden. Indien dit het geval is kan je deze wens kenbaar maken middels een e-mail naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 25 mei 2020